Turkey Visa Application Guide for Netherlands - Dutch Language

 Turkey Visa Application Guide in All Languages

Content

1. Nationaliteit

Informatie

Selecteer uw nationaliteit. Indien u een dubbele nationaliteit hebt, dient u de aanvraag in met het paspoort waarmee u naar Turkije gaat reizen.

Indien de nationaliteit zoals geregistreerd in het e-visum niet overeenkomt met het paspoort zal het e-visum ongeldig zijn.

Als reisdocument zijn alleen paspoorten geldig (van sommige landen is een identiteitskaart ook geldig)

Nationaliteit

Reisdocument

Paspoort

Identiteitskaart

Diplomatiek Paspoort

Dienstpaspoort

Speciaal Paspoort

Vreemdelingen paspoort

Reisdocument

Nansenpaspoort

Overige

2. Datum van aankomst

Informatie

Vermeld in het daarvoor bestemde vakje de datum waarop u van plan bent om naar Turkije te reizen.

De geldigheidsduur van het e-Visum begint vanaf de datum waarop u Turkije binnenkomt.

Let op: de geldigheidsduur is anders dan het duur van verblijf. De duur van uw verblijf mag niet langer zijn dan de duur die is vermeld aan de linkerzijde van het scherm. Wilt u langer dan het maximum toegestane aantal dagen verblijven, dan bent u verplicht zich te melden bij de lokale politie om een verblijfsvergunning aan te vragen.

Als u het maximum toegestane aantal dagen (dat staat vermeld op de linkerzijde - single entry) overschrijdt zonder dat u in het bezit bent van een verblijfsvergunning, dan moet u wellicht een boete betalen of loopt u het risico het land uit gezet te worden of wordt u voor een bepaalde periode de toegang tot Turkije ontzegd.

Het e-visumsysteem is niet bedoeld om u in kennis te stellen van het maximum toegestane aantal dagen dat u in Turkije mag verblijven. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u het maximum toegestane aantal dagen van uw verblijf niet overschrijdt.

Aankomstdatum in

Uw aankomstdatum in Turkije mag maximaal 3 maanden na de ingangssdatum op het e-visum liggen. (U wordt geadviseerd om tenminste 48 uur voor uw vertrek het e-visum aan te vragen.)

Het e-visum is geldig van vrijdag 29 januari 2021 tot dinsdag 27 juli 2021 voor een periode van in totaal 180 dagen. Uw verblijf mag niet langer zijn dan 30 dagen

3. Persoonlijke gegevens

Informatie

De door u ingevoerde gegevens dienen overeen te komen met de gegevens in het paspoort. Anders is uw e-Visum niet geldig.

Reisbureaus kunnen groepsaanvragen indienen door te klikken op hier

Voorna(a)m(en)

Typ uw naam zoals aangegeven in uw paspoort in het daarvoor bestemde vakje.  als u meerder namen hebt, vul alle namen in met een spatie ertussen. Uitsluitend een min teken, punt, apostrof en komma uit de speciale tekens zijn toegestaan.

Achterna(a)m(en)

Vul uw achternaam in, zoals in uw paspoort staat aangegeven. Alleen minteken (-) , punt (.) , apostrof (') en komma (,) tekens zijn toegestaan. Als uw achternaam niet is vermeld op uw reisdocument, kunt u het vakje leeg laten.

Geboortedatum

Typ uw geboortedatum in (dd.mm.jjjj) zoals het in uw paspoort staat vermeld.

Geboorteplaats

Typ uw geboortedatum in zoals het in de paspoort staat vermeld. U kunt uitsluitend minteken, punt, apostrof en komma gebruiken uit de speciale tekens.

Voornaam moeder

Typ de naam van uw moeder (optioneel). als ze een tweede naam of meerdere namen heeft , typt u alle namen direct na haar voornaam met een spatie ertussen. Alleen minteken (-), punt (.) , apostrof (') en komma (,) zijn toegestaan.

Voornaam vader

Typ de naam van uw vader (optioneel). als hij een tweede naam of meerdere namen heeft , typt u alle namen direct na zijn voornaam met een spatie ertussen. Alleen minteken (-),punt (.) , apostrof (') en komma (,) zijn toegestaan.

Paspoortnummer

Vul uw reisdocumentnummer in zoals het op uw reisdocument staat aangegeven. Speciale tekens en/of spaties zijn niet toegestaan.

Afgiftedatum Paspoort

Typ de afgiftedatum van het reisdocument in de juiste volgorde: dd.mm.jjjj.

Vervaldatum paspoort

Typ de vervaldatum van het reisdocument in de juiste volgorde: dd.mm.jjjj.

E-mail adres

Voer uw e-mail adres in.

Telefoonnummer

Typ uw telefoonnummer in. Uitsluitend haakjes, plus teken en nummers uit de speciale tekens zijn toegestaan.

Adres

Typ uw adres in. U kunt uitsluitend punt, komma, dubbele punt, punt komma, schuine streep, omgekeerde schuine streep en underscore gebruiken uit de speciale tekens.

4. Controleer uw gegevens

Na uw goedkeuring zijn veranderingen niet meer mogelijk. als u de bevestigingsmail niet binnen 1 uur beantwoordt, zal de aanvraag worden geannuleerd.Informatie

In sommige gevallen kunnen

e-mailberichten in uw 'spam'-filter terechtkomen.

Als u geen e-mailbericht hebt ontvangen, controleer dan eerst uw 'spam'-folder voordat u een nieuw verzoek indient.

Uw aanvraag is voltooid.

U hebt de eerste stap van de aanvraag voltooid. Er is een bevestiging verzonden naar uw e-mailadres. Klik op de link in het e-mailbericht, volg de instructies en ga verder met de betaling.

Als u geen e-mailbericht hebt ontvangen, klik dan a.u.b. op de knop om het e-mailbericht opnieuw te verzenden.

5. E-mail adres verificatiebericht

Uw aanvraag is succesvol afgerond.

U heeft de eerste stap van uw aanvraag voltooid. Er is een bevestigingsmail naar uw e-mailadres gestuurd. Klik nu op de link in de bevestigingsmail, volg de instructies en ga verder met de betaling. Als u de bevestigingsmail niet heeft ontvangen, klikt u op de onderstaande knop om opnieuw te verzenden.

6. Betaling

Het totale bedrag dat u moet betalen: 61,50 USD60 USD 1,50 USD Servicekosten

61.50 USD

60 USD 1,50 USD Servicekosten

Creditcard

De volgende creditcardopties zijn beschikbaar voor betaalmethode:

Kaartnummer

Voer hier uw creditcardnummer in.

CVV/CVC/CVC2:

Voer de verificatiecode / het nummer van uw creditcard in.

Vervaldatum:

Voer de vervaldatum van uw creditcard in.

De volgende betalingsmethoden zijn ook beschikbaar: